Singelskur Orbot Surf

Orbot Surf är en liten batteridriven golvvårdsmaskin som rengör snabbare och djupare genom sitt unika orbiterande rörelsemönster.

Maskinen är väldigt tystgående, vilket innebär att man kan utföra golvvård under kontorstid samt under pågående verksamhet. Maskinen är väldigt trygg, enkel och ergonomisk för alla att använda, även för ovana maskinanvändare.

010-252 91 00

Maskinen är rekommenderad utav städbranschen Sverige, med hänvisning till det Amerikanska institutet CRI, Carpet and Rug Institute, för djupgående rengöring av textilgolv. Den är också väldigt effektiv vid rengöring och inoljning av trägolv. Det går även kemikaliefritt att strippa polish från plast- och linoleumgolv. Extremt effektiv vid djuprengöring utav klinkerfogar och halksäkra golv.

Batteridrivna Orbot Surf

Det unika med Orbot Surf är att den drivs enbart med batteri vilket bidrar till att den både blir lättare och smidigare att hantera under städning.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.