Polermaskin Hako Cleanserv SD51/1500 G

Vår polermaskin Cleanserv SD51/1500 G är en robust och effektiv highspeedmaskin för poléring av olika typer av golv. Ergonomisk, stabil och justerbart polértryck gör maskinen effektiv och enkel att jobba med.

060-12 91 00

Vår polermaskin Cleanserv SD51/1500 G har ett ergonomiskt handtag som gör arbetet enkelt, vilsamt och stabilt. Den låga höjden på maskinen gör det möjligt att poléra även under möbler. Maskinen är även utrustad med dammupptagning och justerbart polértryck.

Effektiv highspeedmaskin

Robust och effektiv highspeedmaskin för poléring av olika typer av golv.
Det ergonomiska handtaget gör arbetet enkelt, vilsamt och stabilt. Den låga höjden på maskinen gör det möjligt att poléra även under möbler. Maskinen är även utrustad med dammupptagning och justerbart polértryck. Vid förvaring eller transport kan maskinen vikas ihop och ställas på högkant.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.