Finansiering

Vi vill tillgodose alla verksamheters behov och förutsättningar, och är därför lika flexibla som våra olika finansieringslösningar.

Alla ska ha möjlighet att investera i en städmaskin, att erbjuda våra kunder olika typer av finansieringslösningar är därför en självklarhet. Längre ner på denna sida kan du läsa mer om våra olika lösningar. Funktionsavtalen utgör vår vanligaste och mest förmånliga form av finansiering, men vi vill också understryka vikten av flexibilitet och erbjuder därför alltid skräddarsydda lösningar.

Är du nyfiken och vill veta mer om de olika alternativen? Kontakta vår säljansvarige Mats Johansson så hjäper han dig.

Går du i köptankar?

Det finns många alternativ till att köpa en städmaskin. Vi skräddarsyr våra lösningar för att passa just er.

Hör av er så kan vi prata närmare!

Funktionsavtal

Detta är vår all-inclusive lösning där maskin, reparation och reservdelar ingår i den fasta månadskostnaden. Om det värsta skulle hända erbjuder vi dessutom alltid en ersättningslösning, så att du kan vara säker på att alltid ha en fungerande maskin.

Hyr

Är du i behov av en städmaskin under en begränsad period? Då kan vårt hyresavtal vara något för dig. Det sträcker sig över såväl en dag, en månad, som 48 månader. Du väljer själv hur länge du vill hyra maskinen och avtalet skräddarsys alltid efter just dina behov.

Köp

Du betalar en engångssumma och får fullt ägandeskap av en maskin med hög kvalitét . Du vet du att du alltid har en pålitlig städmaskin med dig genom verksamhetens utveckling. Vid behov av service eller reparation, vänd dig till oss så fixar vi din maskinen mot en kostnad.

Leasing

Välj vår lösning för leasing, där ingen kontantinsats behövs och själva leasingavgiften bokförs som en rörelsekostnad, för att minimera utgifterna. Tillsammans hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Kan vi hjälpa till med något?

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.