Våra duktiga servicetekniker finns alltid nära till hands

Vår verkstadsservice är en viktig del av vår verksamhet. Med talangfulla servicetekniker och snabba åtgärder garanterar vi en driftsäker städmaskin som gör det den ska - nämligen göra riktigt rent, utan krångel.

För att hålla högsta möjliga servicestandard har vi en kombination av egna verkstäder och kvalificerade servicepartners. Vi täcker upp områden som Gävle, Hudiksvall, Sundsvall samt Östersund och Örnsköldsvik med omnejd. Allt för att vara så nära kunderna som möjligt och snabbt finnas till hands om något händer.

Vid de tillfällen en reparation är nödvändig så tänker vi mycket på miljön. Vi försöker så långt att reparera befintliga delar, men vid de tillfällen det inte är möjligt föredrar vi att byta ut de förbrukade delarna mot begagnade reservdelar. Dessa är alltid noggrant testade och kontrollerade för att hålla samma höga kvalitet som fabriksnya delar. Självklart har vi också ett stort lager av nya reservdelar som är redo att rycka in där det behövs. En städmaskin från Johans kommer alltid med förstklassig service - vi ser till att städningen rullar på!

Har ni produkten via något av våra fördelaktiga funktionsavtal – Bas, Plus eller Premium, ser vi till att vi upprätthåller er städning för en fast månadskostnad. Här kan du läsa mer om våra funktionsavtal samt andra finansieringslösningar.

Behöver du hjälp?

Vi är alltid bara ett samtal eller mail bort och hjälper dig så snabbt vi kan för att få ordning på städmaskinen.

Hör av dig så kan vi planera åtgärd!

Felanmälan

Har din produkt börjat krångla, eller fungerar den inte alls? Inga problem, fyll i formuläret för felanmälan så hjälper vi dig!

 
  • Ett

   Fyll i din felanmälan i formuläret till vänster.

  • Två

   Vi tar kontakt så fort som möjligt, ofta redan samma dag.

  • Tre

   Tillsammans skapar vi en serviceåtgärd som löser ditt problemet.

   Vårt jobb går inte bara ut på att serva eller reparera maskiner, i slutändan handlar allt om att hjälpa människor och lösa deras problem.Rasmus Burvall, Servicechef

   Tillsammans gör vi skillnad!

   Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.