Företaget

Vi vill att våra kunder ska känna en trygghet i oss som leverantör och veta att vi alltid finns redo att hjälpa till, vad det än gäller.

För oss spelar det ingen roll om det gäller frågor om maskiner och produkter, hur du bäst rengör en svårstädad yta, om du har en sista minuten beställning av en förpackning rondeller eller är i behov av akut service av en städmaskin, vi på Johans Städmaskiner finns alltid bara ett samtal bort!

Vi har några år i bagaget, men det är viktigt att hela tiden se framåt och vara nyfiken. Man får inte stanna upp!Anders Johansson, VD

Vad letar du efter?

Söker du en leverantör som alltid finns nära till hands, brinner för städ, har marknadens bästa produkter och andas service?

Tveka inte att säga hej!

Det finns en chans att du hört talas om oss, tillsammans med vårt systerbolag OrboTech är vi ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet inom städbranschen som hjälpt otaliga kunder genom åren. Ända sedan starten har vårt mål varit att leverera en förklassig service, tillsammans med de bästa städmaskinerna på marknaden. Detta gör vi med hjälp av Hako, marknadsledande leverantör i Sverige och övriga världen.

Johans Städmaskiner är verksamma i Norrland, från Gävle i söder till Örnsköldsvik i norr. Vårt huvudkontor ligger i Sundsvall, med maskinutställning, kontor, lager och serviceverkstad i lokalen. Vi har också mindre regionskontor och serviceverkstäder i Gävle, Hudiksvall och Umeå.

Vill du komma in och testa våra produkter, prata städ över en kopp kaffe eller bara säga hej, är du alltid hjärtligt välkommen till oss!

Här kan du läsa vår integritetspolicy samt hur vi använder oss av cookies.

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.