På jakt efter städmaskin industri? Vi hjälper dig!

Framtidens städning för lager & industri

Stora ytor, mycket smuts och många människor och saker i omlopp, industri och lager kan vara en rejäl utmaning att hålla rent. Med våra innovativa städmaskiner och städrobotar för industri garanterar vi att även de mest tuffa miljöer blir en enkel match att hålla rent, samtidigt som du sparar värdefull tid att använda på andra uppgifter!

Stora möjligheter på stora ytor

Inom industri och lager behövs stor kapacitet och kraftfull rengöring av hösta kvalitet. Sopning, skurning eller både och? Våra robusta städmaskiner finns i alla modeller och storlekar och skräddarsys alltid efter er verksamhet.

Städmaskin industri

Från smidiga maskiner för trånga utrymmen till stora maskiner som kan köras i lutningar. Vi har marknadens bredaste utbud av städmaskiner för industri!

Prisvinnande tillbehör

Innovativa DustStop är det prisvinnande skyddet för sidoborstarna, som minskar utvecklingen av damm och fina partiklar med upp till hela 90%

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Frigör tid med autonom städning

Automatisera städningen och låt en städrobot ta hand om de tunga och monotona uppgifterna, medan du fokuserar på annat. Fullproppade av senaste teknologin och smarta funktioner, är våra innovativa robotar anpassade efter utmaningarna inom lager och industri.

Smarta sensorer

Med avancerade sensorer kan våra städrobotar navigera fram även i de mest komplexa miljöer, som runt kartonger och människor i rörelse.

Vi finns här

Vi gör avancerad teknik enkel och våra robotexperter finns här både innan, under och efter implementering. Tillsammans tar vi steget in i framtidens industristädning!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Smart finansiering med funktionsavtal

Funktionsavtal är framtidens finansieringslösning. För en fast månadskostnad får du inte bara en skräddarsydd städrobot eller städmaskin industri, utan också ett trygghetspaket där vi står för reparation, reservdelar och lånemaskin vid längre driftstopp. Smart, tryggt och enkelt!

SAGT OM OSS

Vi hade tidigare helt fel maskiner för vår verksamhet och det slutade med att vi inte använde dom. Med Johans Städmaskiner har vi fått maskiner anpassade för vår typ av industri, en fantastisk genomgång och ett telefonnummer vi kan ringa om det skulle bli problem. Detta skapar en personlig kontakt och en trygghet som är viktig för oss!

Placeholder Image

Carina Hägglund

Inköp & Logistik, SMP Parts

När vi flyttade terminalen och fick dubbelt så stor yta räckte inte vår gamla städmaskin till, Johans Städmaskiner hjälpte oss då att ta fram en ny maskin anpassad för vår storlek och typ av lokal. Den gången olyckan var framme fick vi snabbt hjälp med service. Det har alltid fungerat med Johans och det är därför vi fortsätter att jobba med dem!

Placeholder Image

Lars Edström

VD, Linjegods

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.