Städmaskiner för effektiv städning av lager & industri

Städmaskiner för tuffa miljöer

Industrier och stora lager är ofta synonymt med mycket smuts, damm och småpartikar, vilket kan vara en rejäl utmaning att hålla rent. Med våra innovativa städmaskiner garanterar vi att även de mest tuffa utmaningar med mycket slitage blir en enkel match att hålla rent, samtidigt som du sparar värdefull tid genom att kunna sopa och skura på samma gång.

Industri städmaskin

Städmaskiner för lager & industri

Vår kombiskurmaskin Scrubmaster B175 R är en kraftfull, åkbar kombiskurmaskin som är effektiv även i lutningar! Logistikhallar, industrier eller lagerlokaler? B175 R är anpassad för dina utmaningar.

Det stora utbudet av tillbehör gör det även möjligt att utöka maskinens funktioner, för att göra den ännu mer ändamålsenlig. Den effektiva sopsugenheten kan dammfritt sopa upp smutsen i en behållare före skurandet av golvet, vilket gör att man slipper försopa ytorna innan skurning.

Läs mer om B175 R

Störa möjligheter på stora ytor

B400 är marknadens största, men också mest flexibla sop- och skurmaskin och har en ytkapacitet på upp till hela 14 000 m2/h.

Trots sin storlek är den oerhört smidig att köra, har liten vändradie och ger perfekt rengjorda golv, även i gångar. Med sin högtömmande soplåda är den det ultimata valet för miljöer där mycket grov smuts samlas upp regelbundet, till exempel i produktions- eller industrihallar. 

Läs mer om serien B 400
Industri städmaskin

Prisvinnande världsnyhet för dammfri sopning inom industrin!

DustStop är ett nytt innovativt skydd för sidoborstarna som minskar utvecklingen av damm och fina partiklar under torrsopning med upp till hela 90% jämfört med traditionella sidoborstar. DustStop sopar nära väggar, inga föremål skadas, inga märken lämnas på golvet, ger låg ljudnivå, enkel att montera och lätt att byta. Innovationen erbjuder framtidens sopning och finns till alla våra sidosopborstar!

Läs mer om DustStop
Vi hade tidigare helt fel maskiner för vår verksamhet och det slutade med att vi inte använde dom. Det var därför vi kontaktade Johans - för att få maskiner anpassade för vår typ av industri. Leveransen och genomgången av maskinen var väldigt bra och vi fick sedan ett telefonnummer vi kunde ringa om det skulle bli problem. Detta skapar en personlig kontakt och en trygghet som är viktig för oss.
Carina Hägglund, SMP Parts
Referens Johans Städmaskiner

När vi flyttade terminalen och fick dubbelt så stor yta räckte inte vår gamla städmaskin till, Johans Städmaskiner hjälpte oss då att ta fram en ny maskin anpassad för vår storlek och typ av lokal. Den gången olyckan var framme fick vi alltid snabbt hjälp med service. Det har alltid fungerat med Johans och det är därför vi fortsätter att jobba med dem!

Lars Edström, Linjegods
Referens Johans Städmaskiner

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.