Hako Scrubmaster B75i

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B75i är en smart robotskurmaskin med 2-i-en-funktion för både autonom och manuell användning. Du kan antingen välja att låta den självständigt skura golven efter ett förbestämt schema eller själv ta över kontrollen som hos en konventionell skurmaskin med ergonomisk användning.

Intresset för autonoma maskiner har ökat kraftigt inom städmranchen och eftersom framtiden i allt högre grad kommer att ske med autonom rengöring, utvecklar Hako redan kompletterande system – till exempel en station för batteriladdning, automatisk tömning av och påfyllningssystem av vattentankar.

010-252 91 00

Maskinen är utrustad med en rondell/borste eller cylindrisk borste med två extra sidoborstar. Kombiskurmaskinen från Hako rengör inlärda rutter autonomt, tillförlitligt och säkert med dess 3D-kamerasystem och certifierade LiDAR-sensorer vilket inte bara möjliggör effektiv navigering, utan också överensstämmelser med säkerhetsstandarder. Manövrering via den tydligt arrangerade 8-tums LCD-panelen är enkel och intuitiv.

Lättanvända

Hako maskinen är utrustad med en 8-tums LCD-panel som tydligt och enkelt visar all relevant information.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.