Robotdammsugare Whiz

Whiz är den nya medarbetaren i städstyrkan, en kraftfull robotdammsugare som snabbt och enkelt dammsuger både mjuka och hårda golv utan att du behöver vara på plats. Låt en robotdammsugare för professionellt bruk göra grovjobbet, så att du får mer tid över till viktigare och mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Med en professionell robotdammsugare vid din sida utför du arbetet dubbelt så snabbt och där du kan lägga mer fokus på viktigare och mer kvalificerade uppgifter. Låt Whiz ta den monotona dammsugningen.

010-252 91 00

Genom att visa robotdammsugaren Whiz rutten en gång, räcker det sedan att du bara trycker på en knapp för att starta programmet. Automatiska notiser och intuitiva rapporter syns både på Whiz touchskärm och i din personliga sökare. Med Whiz effektiviserar du städningen, den kraftfulla robotdammsugaren dammsuger 98% av golvytan utan onödig upprepning.

Funktionshyra

Funktionshyra med all inclusive. För att slipp tänka på investeringskostnad och reparationer, med Whiz funktionshyra betalar du en fast månadskostnad där allt ingår.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.