HAKO SCRUBMASTER B260 R

Idealisk för rengöring av köpcentra, logistikhallar eller produktionsanläggningar inom bilindustrin: Tillgänglig i två olika arbetsbredder, 108 eller 123 cm och utrustad med antingen två eller tre borstar, eller en cylinderborste.

060-12 91 00

Idealisk för rengöring av köpcentra, logistikhallar eller produktionsanläggningar inom bilindustrin: Tillgänglig i två olika arbetsbredder, 108 eller 123 cm och utrustad med antingen två eller tre borstar, eller en cylinderborste. Med 260 liters tank är Scrubmaster B260 R det perfakta valet när lång driftstid på stora ytor behövs. Ännu fler fördelar: Med ett 480 Ah batteri ger maskinen en ytkapacitet på upp till 8,600 m2/tim och är utrustad med ett 20-liters automatiskt doseringssystem för kem. Maskinen kan utrustas med fyra olika borstenheter för att kunna uppfylla alla krav på rengöring. Det stora utbudet av tillbehör gör det även möjligt att utöka maskinens funktioner för att göra maskinen ännu mer ändamålsenlig. Till exempel sopsugenheten som dammfritt sopar upp smutsen i en behållare före skurandet av golvet, vilket gör att man slipper försopa ytorna innan skurning. Dessutom dammfritt tack vare DustStop, vår nya innovativa borste som gör att dammet stannar i borsten och sugs upp.

En maskin, många användningsområden

Varje arbete har sina utmaningar när det gäller rengöring av golvytor. Oavsett om det är hög gångtrafik, komplexa områden, rengöring då annan verksamhet pågår eller hantering av olika produktionsrester – klarar Scrubmaster B260 R varje utmaning.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.