HAKO SCRUBMASTER B400 R

Vår kombiskurmaskin B400 R ger med sin stora ytprestanda och lilla vändradie perfekt rengjorda golv, även i gångar. Maskinen är en av marknadens största skurmaskiner och har en ytkapacitet på upp till hela 14.000 m2/tim, samtidigt som den är väldigt smidig att köra. Hakos snabbkopplingssystem möjliggör snabb och okomplicerad uppgradering med ytterligare tillbehör, till exempel olika försopningsenheter eller avfallsuppsamlare.

060-12 91 00

En överfart räcker!
Uppför gången, tillbaka nerför gången – klar! Scrubmaster B400 R är extremt kompakt och möjliggör kompletta U-svängar i gångar så små som 230 cm. Och med 155 cm arbetsbredd är maskinen en riktig tidsbesparing när det gäller att skura och rengöra gångar på upp till 3 meter breda: Ett steg uppåt och tillbaka nerför gången räcker för att ge utmärkt rengöringsresultat.

Våra kunders krav på hygien och arbetssäkerhet är lika varierade som deras enskilda områden som behöver rengöras. Strukturella förhållanden så som lutningar och backar kan utgöra vara utmanande. Var och en av våra skurmaskiner och sop- och skurmaskiner i Scrubmaster B400 R-serien kan därför utrustas med ett brett utbud av olika tillbehör och verktyg som ger mer effektivitet, flexibilitet och säkerhet.

Så många fördelar!

  • 400-liters ren- och smutsvattentank
  • Skurhuvud med tre borstar eller rondeller med 123 eller 155 cm arbetsbredd
  • Batterikapacitet 810 Ah med driftstid upp till 8 timmar
  • Unikt elektroniskt borstbytessystem för att enkelt och smidigt byta borstar
  • Helt ny uppfällbar gummiskrapa för enkel åtkomst och rengöring av suglister och skrapa
  • Ergonomisk och bekväm komfortstol
  • (Tillval) inbyggt kemdoseringssystem med 10 liters behållare
  • (Tillval) Högtryckstvätt 120 bar med 10 m slang
  • Unikt front tillbehörssystem , mopp, borste eller soptunnor och en mängd andra tillbehör kan monteras på maskinen

Konfigurerbar i minsta detalj

Våra kunders krav på hygien och arbetssäkerhet är lika varierande som deras individuella verksamhetsområden. Strukturella faktorer, till exempel sluttande plan, kan medföra ytterligare utmaningar. Alla våra modeller i Scrubmaster B400 R-serien kan därför utrustas med ett brett utbud av olika tillbehör och verktyg som ger ökad effektivitet, flexibilitet och säkerhet, samt en mängd andra uppgraderingsmöjligheter.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.