Kombiskurmaskin HAKO SCRUBMASTER B120 R

Vår kombiskurmaskin HAKO SCRUBMASTER B120 R är designad för att möta de högsta kraven när det kommer till rengöring av köpcentra, produktionshallar och högt frekvent använda ytor så som t.ex. tågstationer och flygplatser.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin HAKO SCRUBMASTER B120 R är designad för att möta de högsta kraven när det kommer till rengöring av köpcentra, produktionshallar och högt frekvent använda ytor så som t.ex. tågstationer och flygplatser. Med sin tankkapacitet på 120 liter i kombination med hög driftsprestanda och fyra olika arbetsbredder, möjliggör snabb och effektiv rengöring av stora och medelstora ytor.

Spara tid

Smarta tekniska detaljer utgör grunden för både tids- och kostnadsbesparingar. För att göra det dagliga underhållet enklare är alla delar tydligt uppmärkta och lättillgängliga. Maskinen är designad för att göra det möjligt för föraren att göra allt arbete med maskinen – Från uppladdning till rengöring – på ett säkert och effektivt sätt, med minsta möjliga ansträngning.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.