Kombiskurmaskin HAKO SCRUBMASTER B75 R

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B75 R är en liten och smidig åkbar maskin för bekväm rengöring av trånga ytor som tidigare endast kunde rengöras med hjälp av en gåbakom-skurmaskin.

060-12 91 00

De kompakta dimensionerna och den överlägsna manövreringsförmågan är bara två av vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B75 R:s många fördelar. En ergonomisk arbetsställning och ett bekvämt säte gör maskinen användarvänlig och enkel att köra. Tack vare den inbyggda laddaren och 180 Ah batteri kan Scrubmaster B75 R laddas när som helst vid ett eluttag. Designen med “vändbar bakdel” tillsammans med den mycket rörliga sugfoten gör det möjligt att göra u-svängar i gångar mindre än 180 cm. Maskinen finns i två olika arbetsbredder, 55 cm eller 65 cm.

Kan användas överallt

Tack vare den inbyggda laddaren och 180 Ah batteri kan Scrubmaster B75 R laddas när som helst vid ett eluttag. En integrerad arbetsbelysning (tillval) möjliggör rengöring även i svagt upplysta rum. Det ergonomiska sätet gör arbetet mindre påfrestande och föraren har alltid perfekt överblick över området.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.