Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B5

Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B5 visar hur innovation och teknik i ett mindre format skapar oanat städresultat på de mindre golvytorna.

010-252 91 00

Våtrengöring av golv med mopp och hink är ofta tids- och arbetskrävande. För större skurmaskiner kan möbler, diskar eller trånga utrymmen skapa problem – tills nu. Med vår nya kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B5 visar Hako hur användning av professionell rengöringsteknik lönar sig även på de minsta ytorna med ökad städkvalitet och minimerad tidsåtgång som resultat. Lika lätt och mobil som en handmopp, men lika effektiv och grundlig som bara en Hako kan vara.

Rörlig & Flexibel

Tack vare det platta och trekantiga skurhuvudet i kombinaton med överlägsen rörlighet kan Scrubmaster B5 nå även de mest svåråtkomliga områden.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.