Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B25

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B25 är en smidig och lättmanövrerad kombiskurmaskin för mindre till medelstora ytor. Ergonomisk utformning med justerbart handtag gör B25 idealisk för daglig golvvård.

010-252 91 00

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B25 kombinerar hög prestanda med användarvänlighet i en kompakt design. Med en arbetsbredd på 43 cm kan golven rengöras snabbt, effektivt och grundligt med rondell eller borste. Många genomtänkta detaljer stöttar användaren i det dagliga arbetet, till exempel det ergonomiskt formade, steglöst höj- och sänkbara handtaget för ryggvänligt arbete och den goda åtkomligheten till alla komponenter som underlättar det dagliga underhållet. Dessutom kan maskinen vid låg smutsnivå drivas effektivt och miljövänligt med upp till 30 % mindre ström. Scrubmaster B25 skapar högre rengöringskvalitet för de minsta golvytorna!


Fördelar
• Maskinen är utrustad med elektronisk borstdemontering
• Kraftbesparande och enkel med Powerflow-drivningen
• Kan användas med ecomode läge i bullerkänsliga områden
• Kan utrustas antibakteriella tankbeläggningen Hako-AntiBac® för ökade hygienkrav
• Säkerhetssystem som förhindrar oönskat vattenintrång i sugturbinen
• Enkel påfyllning av vatten framtill på maskinen

Full flexibilitet för små ytor

Scrubmaster B25 med PowerFlowsystemet är lätt att manövrera med liten ansträngning. Det justerbara handtaget gör det dessutom enkelt att köra nära vägglister och kanter, samtidigt som du kommer åt under bord och andra svåråtkomliga ytor.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.