Kombiskurmaskin Clean RA 431

Vår kombiskurmaskin Clean RA 431 är en mångsidig städmaskin för våtskurning och torrsugning av mindre och medelstora ytor.
Finns med både nätdrift och batteridrift.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin Clean RA 431 är lätt att förstå och köra, reglagen är bekvämt placerade och handtaget är ställbart för optimal och vilsam arbetsställning. Med 23 cm stora hjul blir maskinen enkel att köra och underlättar vid transporter över trösklar och dylikt. Borstens rotation driver maskinen framåt, vilket ger en lättkörd och tillförlitlig drift. Skyddslister och stödhjul skyddar både maskinen och området där maskinen körs.

Enkel att använda

Maskinen är lätt att förstå och köra, reglagen är bekvämt placerade och handtaget är ställbart för optimal och vilsam arbetsställning.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.