Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B70

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B70 är en robust och lättanvänd gåbakom kombiskurmaskin för medelstora ytor.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B70 har ett lågt, utstående skurhuvud med planborstar med en höjd på endast 10 cm, vilket gör maskinen idealisk för rengöring under hyllor och butiksgondoler. Sugfoten gör att vatten och rengöringsmedel helt sugs upp från golvet, även vid svårare golvförhållanden. Sugbladen är mycket slitstarka och utformade för fyrsidig användning, och lossnas och vänds/byts enkelt helt utan verktyg. Inga verktyg behövs för att byta borste och smutsvattentanken är enkel att rengöra tack vare det stora locket.

Innovativ utforming av sugfoten

Sugfoten gör att vatten och rengöringsmedel helt sugs upp från golvet, även vid svårare golvförhållanden. Sugbladen är mycket slit- starka och utformade för fyrsidig användning, och lossnas och vänds/byts enkelt helt utan verktyg.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.