Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B30

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B30 är en snabb och effektiv städmaskin för mindre till medelstora ytor. Finns både med och utan elektronisk drivning.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B30 har ett lågt skurhuvud som gör det enkelt att komma under t.ex. butiksgondoler och hyllor. Tack vare handtagets utforming, anpassas maskinen efter föraren och man får en klar och tydlig blick över maskinen och panelen. Med ett enda knapptryck startar och stannar man samtliga funktioner på maskinen.

Ergonomisk

Tack vare handtagets utforming, anpassas maskinen efter föraren och man får en klar och tydlig blick över maskinen och panelen. Med ett enda knapp- tryck startar och stannar man samtliga funktioner på maskinen.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.