Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B12

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B12 är en liten, smidig och kraftfull batteridriven kombiskurmaskin med stor kapacitet. Idealisk för rengöring av små och medelstora ytor.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B12 har ett utskjutande skurhuvud på kanterna vilket gör det enkelt att rengöra nära kanterna, utan onödigt extra arbete. Smutsvattentanken går att ta loss, vilket gör det enkelt att rengöra den. Med hjälp av en slang kan maskinen fyllas på direkt från en vanlig kran. Scrubmaster B12 rengör upp till 1500 m2/tim.

Kompakt design

Maskinens design gör maskinen exibel och ger en god översikt över arbetsytan , även när man arbetar nära kanter och i trånga utrymmen. Enkla symboler gör instrument- panelen enkel att förstå. Smutsvattentanken går att ta loss, vilket gör det enkelt att rengöra den.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.