Kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B45

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B45 är en lättmanövrerad och effektiv städmaskin för medelstora ytor. Finns både med och utan elektroniks drivning.

060-12 91 00

Vår kombiskurmaskin Hako Scrubmaster B45 har elektronisk borstdemontering som gör det enkelt och smidigt att byta borstar. Inbyggd laddare är standard. Tack vare handtagets utforming, anpassas maskinen efter föraren och man får en klar och tydlig blick över maskinen och panelen. Med ett enda knapptryck startar och stannar man samtliga funktioner på maskinen. Med olika tillval kan maskinen anpassas efter just dina behov.

Ergonomisk

Tack vare handtagets utforming, anpassas maskinen efter föraren och man får en klar och tydlig blick över maskinen och panelen. Med ett enda knapp- tryck startar och stannar man samtliga funktioner på maskinen.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.