Städmaskin & Städrobot - en perfekt kombo

Städningen utvecklas och går mot att bli allt mer autonom, men behovet av manuella insatser kommer alltid att finnas. Därför är städmaskinen och städroboten en perfekt kombo.

Det finns många fördelar med att använda en städrobot, förbättrat städresultat, färre tunga arbetsuppgifter och ökad effektivitet är bara några av dem. Men robotens allra största fördel är att den är just en robot, en maskin som arbetar outtröttligt och autonomt utför sina arbetsuppgifter utan så mycket eftertanke. Men denna styrka kan också vara en svaghet. Robotarna är väldigt smarta, men när de väl har nått sin begränsning,  då har de svårt att lösa uppgiften utan  hjälp.

Vi får ofta frågan vad som är möjligt att göra med en städrobot, våra maskiner ligger i toppskiktet och är några av de mest avancerade på marknaden, så möjligheterna är många, men en robot kan inte ersätta problemlösande städpersonal och manuella städmaskiner. Hur bra en installation och mappning av exempelvis en skurmaskinsrobot än är, kommer det alltid att behövas manuella insatser med  kombiskurmaskiner. Detta för städa de ytor där robotarna av olika anledningar nått sina begränsningar och hålla samma höga städresultat överallt. 

Våra robotar kallas "co-bots" av en anledning. De är en support för städpersonalen, och städpersonalen är en support för robotarna. En städrobot är inte en mirakellösning. Precis som moppsystemet, städvagnen, de kemikaliefria städmedlen och städmaskinen är den ännu en pusselbit för en effektiv, smart och hållbar städprocess.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra prisvinnande innovationer eller vill ha hjälp att skräddarsy din städprocess med en städmaskin och städrobot som verkligen gör skillnad.

Share this Post

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.