Polermaskin CLEAN H20-1500

Vår polermaskin Clean H20-1500 är en mångsidig och lättanvänd highspeedmaskin. Tack vare en mycket låg arbetshöjd är det enkelt att komma åt med maskinen under t.ex. bord eller butiksgondoler.

060-12 91 00

Clean H20-1500 är perfekt för polering av alla typer av hårda golv. Den integrerade dammsugaren gör det speciellt fördelaktigt att använda maskinen i dammkänsliga miljöer. Rondellen ligger jämnt på ytan vilket minskar risken för polérmärken. Den intregrerade damm- sugaren tar effektivt hand om polérdamm och rondellrester. Speciellt fördelaktigt i dammkänsliga miljöer som t.ex. sjukhus. Som tillval finns även sprayaggregatför enkel applicering av rengöringsmedel/polish.

Integrerad dammsugare

Den intregrerade damm- sugaren tar effektivt hand om polérdamm och rondellrester. Vår polermaskin Clean H20-1500 är speciellt fördelaktigt i dammkänsliga miljöer som t.ex. sjukhus.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.