Singelskur Orbot Life

Orbot Life är en Batteridriven golvvårdsmaskin som rengör snabbare och djupare genom sitt unika orbiterande rörelsemönster. Maskinen är väldigt tystgående, vilket innebär att man kan utföra golvvård under kontorstid och under pågående verksamhet. Orbot Life är en batteridriven maskin med hybridteknink, vilket innebär att batteriet kan laddas upp om man väljer att köra med sladd.

010-252 91 00

Maskinen är rekommenderad utav städbranschen Sverige, med hänvisning till det Amerikanska institutet CRI, Carpet and Rug Institute, för djupgående rengöring av textilgolv. Den är också väldigt effektiv vid rengöring och inoljning av trägolv. Det går även kemikaliefritt att strippa polish från plast- och linoleumgolv. Extremt effektiv vid djuprengöring utav klinkerfogar och halksäkra golv.

Flexibela Orbot Life

En golvvårdsmaskin med låg ljudnivå skapar flexibilitet. Tack vare dess tystgående egenskaper kan du med Orbot maskin städa under dygnets alla timmar, även under pågående verksamhet.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.