CLEAN FLOORMAC

Vår singelskurmaskin Clean Floormac är utvecklad för att nå ett perfekt resultat på olika sorters golv, även parkett och andra trägolv. Maskinen är liten och smidig, och skurar och polérar effektivt och snabbt.

060-12 91 00

Vår singelskurmaskin Clean Floormac är en maskin som både skurar och polérar effektivt och snabbt. Perfekt för ytor så som trappor samt under möbler som vanligtvis är svåråtkomliga. Levereras komplett med vätskebehållare, rondellhållare, vit rondell och microfiberrondell för poléring.

Perfekt resultat

Maskinen både skurar och polérar effektivt och snabbt. Perfekt för ytor så som trappor samt under möbler som vanligtvis är svåråtkomliga. Levereras komplett med vätskebehållare, rondellhållare, vit rondell och micro berrondell för poléring.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.