Skurmaskin Clean Scrubby

Vår lilla skurmaskin Clean Scrubby hjälper dig att skura och göra rent på ställen som vanligtvis är svåra att komma åt. Maskinen väger mindre än 3 kg inkl. batteri, vilket gör arbetet enkelt och smidigt. Skurenheten går att ta loss från handtaget.

060-12 91 00

Vår skurmaskin Clean Scrubby är en liten, effektiv och batteridriven skurmaskin, perfekt för att göra rent på ställen där man vanligtvis inte kommer åt. Skurenheten går att ta bort från handtaget och batteriet är uppladdningsbart. Perfekt för t.ex. badrum, trappor etc.

Batteridriven

En liten, effektiv och batteridriven skurmaskin, perfekt för att göra rent på ställen där man vanligtvis inte kommer åt. Skurenheten går att ta bort från handtaget och batteriet är uppladdningsbart.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.