Singelskur- och polermaskin Hako Cleanserv SD43

Vår Singelskur- och polermaskin Hako Cleanserv SD43 DualG är en effektiv duospeedmaskin med två olika varvtal för skurning eller polering.

060-12 91 00

Med vår Singelskur- och polermaskin Hako Cleanserv SD43 DualG löser man två olika arbeten med samma maskin. Det låga varvtalet används vid skurning och det högre passar utmärkt vid invaxning och plering av golvytor. Körhandtaget ställs enkelt in i rätt arbetshöjd för vilsamt arbete.

Två olika varvtal, i samma maskin

Effektiv duospeedmaskin med två olika varvtal i samma maskin. Det låga varvtalet används vid skurning och det högre passar utmärkt vid invaxning av golvytor. Körhandtaget ställs enkelt in i rätt arbetshöjd för vilsamt arbete.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.