Singelskur Orbot SprayBorg

Orbot Sprayborg rengör snabbare och djupare genom sin unika, patenterade konstruktion. Rondellen/borsten både cirkulerar och oscillerar vilket innebär intensivare bearbetning utav underlaget. Maskinen är väldigt tystgående, vilket innebär att man kan utföra golvvård under kontorstid och under pågående verksamhet.

Maskinen är väldigt trygg och enkel att använda, även för ovana maskinanvändare. Orbot SprayBorg är sladdriven vilket innebär en oändlig körning.

010-252 91 00

Maskinen är rekommenderad utav städbranschen Sverige, med hänvisning till det Amerikanska institutet CRI, Carpet and Rug Institute, för djupgående rengöring av textilgolv. Den är också väldigt effektiv vid rengöring och inoljning av trägolv. Det går även kemikaliefritt att strippa polish från plast- och linoleumgolv. Extremt effektiv vid djuprengöring utav klinkerfogar och halksäkra golv.

Mångsidiga Orbot SprayBorg

Orbot klarar alla typer av golv. Från hård sten till mjuk textil med en och samma maskin, med en Orbot golvvårdsmaskin sparar du både tid och förvaringsutrymme.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.