Alkoholfri handdesinfektion

Alkoholfri handdesinfektion är framtiden. Skapad för att vara effektiv, säker för människor och ha låg miljöpåverkan. Biopolymer Plus är det alkoholfria resultatet av svensk forskning som fullständigt vänder upp och ner på begreppet handdesinfektion. Att traditionell alkoholbaserad handdesinfektion är dålig för människa och miljö är ingen hemlighet, men det har varit en bekväm standard att acceptera och följa. Fram tills nu!

010-252 91 00

Alkoholfri handdesinfektion från Biopolymer Plus besegrar 99,999% av bakterier och virus. De är inte bara mer hållbart än alkoholbaserad handdesinfektion, den är också effektivare och besegrar de mest komplicerade virus och bakterier. Molekylerna i Biopolymer Plus irriterar eller torkar inte ut huden utan är designade för att lägga sig som en skyddande barriär på huden istället för att tränga in eller avdunsta, vilket skapar ett långvarigt skydd även efter applicering.

Egendesignad dispenser

Enkelt och smidigt kan du beställa och designa din egen dispenser. Du kan välja mellan tre olika storlekar, för att den ska passa just dig.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.