Sopmaskin HAKO SWEEPMASTER B800 R

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster B800 R är en åkbar sopsugmaskin för dammfri sopning av mindre och medelstora ytor. Sweepmaster B800 R är ekonomisk, smidig och robust. Enkelt att tömma soplådorna och filtret skakas snabbt och enkelt för att rengöras.

060-12 91 00

När man behöver en dammfri sopning för små och medelstora ytor, kan man inte hitta något bättre än vår sopmaskin Hako Sweepmaster B800 R. Tack vare att maskinen har översopning, kan man fylla hela smutslådan. Detta göra att man kan arbeta längre utan att behöva tömma lådan. Soplådornas utformning gör att man enkelt genom att dra ner handtaget och dra ut soplådan tömmer lådorna i ett handtag.

Take-it-Easy

Soplådornas utformning gör att man enkelt genom att dra ner handtaget och dra ut soplådan tömmer lådorna i ett handtag.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.