Sopmaskin Hako Sweepmaster 980 R/RH

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 980 R/RH är en åkbar sopsugmaskin för perfekt resultat både inomhus och utomhus. Förarplatsen är ergonomiskt utformad och maskinen har stor manövreringsförmåga. Finns med manuell tömning av soplådan eller högtömning från förarplatsen.

060-12 91 00

Med kraftfull drift, atuomatiserad filterrengöring och praktiska alternativ ökar både möjligheter och effektivitet med vår sopmaskin Hako Sweepmaster 980 R/RH. Modellen finns i två utföranden, 980 R och 980 RH med högtömningsfunktion. Högtömning ökar bekvämligheten för användaren och sätter en ny standard för andra maskiner i klassen. Förutom batteridrift eller bensindrift, kan Sweepmaster 980 R/RH även fås med gasoldrift (LPG). Med ett t.ex. bekvämare säte, varningsljus, dammsugare (E versionen) eller skyddsbåge kan maskinen skräddarsys efter era behov.

Perfekt resultat

Maximalt kan två sidoborstar användas, vilket gör att maskinen kommer åt att rengöra nära kanter. Sidoborstarna sopar smutsen mot den stora cylinderborsten, som därefter sopar upp smutsen i smuts- behållaren. En kraftfull sugturbin, utrustad med ett luft lter med en ltreringeffektivitet på över 99% och ett patenterat Hako-R2S lter, garanterar att luften hålls ren då man sopar.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.