Sopmaskin Hako Sweepmaster 900 R

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 900 R är en åkbar sopsugmaskin som ger perfekt städresultat och är bekväm och enkel att manövrera. Ett effektivt filtersystem gör sopningen dammfri utan ständigt filterunderhåll.

060-12 91 00

Den enkla instrumentpanelen och god sikt gör att föraren kan köra vår sopmaskin Hako Sweepmaster 900 R på ett säkert sätt. Modellen finns med batteridriven motor för inomhusdrift utan några utsläpp och med en hydrostatiskt driven bensinmotor för utomhusdrift. De två soplådorna kan tas bort individuellt och är enkla att tömma. Soplådorna är lätta att komma åt för att t.ex. kontrollera dem eller kasta i större skräp.

Perfekt resultat

Maximalt kan två sidoborstar användas, vilket gör att vår sopmaskin Hako Sweepmaster 900 R kommer åt att rengöra nära kanter. Sidoborstarna sopar smutsen mot den stora cylinderborsten, som därefter sopar upp smutsen i smuts- behållaren. En kraftfull sugturbin, utrustad med ett luft lter med en ltreringeffektivitet på över 99% och ett patenterat Hako-R2S lter, garanterar att luften hålls ren då man sopar.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.