Sopmaskin HAKO SWEEPMASTER 1500 RH

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 1500 RH är en kraftfull och robust åkbar sopsugmaskin, för ekonomisk sopsugning av större ytor. Maskinen är enkel att manövrera och har en rymlig soplåda som är högtömmande och kan lyftas upp hela 152 cm.

060-12 91 00

Med en ytkapacitet upp till 16,200 m2/tim erbjuder vår sopmaskin Hako Sweepmaster 1500 RH rengöring med hög kvalitet. Maskinen är lämpad för snabb och effektiv dammfri sopning såväl inomhus i lager och produktionsanläggningar som utomhus i t.ex. garage m.m. Kan utrustas med skyddsbåge. Den effektiva sopenheten, det högpresterande filtret och kraftfulla motorer, olika driftssystem och en enkel knapptryckning för att starta alla arbetsmoment gör Sweepmaster 1500 RH till den idealiska sopsugmaskinen för medelstora och stora ytor.

Det där lilla extra

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 1500 RH uppfyller alla krav för att försäkra om många års ergonomiskt arbete under svåra arbetsförhållanden. Den effektiva sopenheten, det högpresterande ltret och kraftfulla motorer, olika driftssystem och en enkel knapptryckning för att starta alla arbetsmoment gör Sweepmaster 1500 RH till den idealiska sopsugmaskinen för medelstora och stora ytor. Den stora sidoborsten sopar effektivt ihop smutsen till huvudborsten och kommer åt nära kanter och hörn. Sopsystemet fungerar med över- sopningprincipen så att soplådan kan fyllas till hela sin kapacitet. Detta ger en längre driftstid utan avbrott.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.