Sopmaskin Hako Sweepmaster 1200 RH

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 1200 RH är en åkbar sopsugmaskin för dammfri sopning. Idealisk för bl.a. parkeringar, lager, industrier, gångbanor m.m.

060-12 91 00

Med en ytkapacitet upp till 10,300 m2/tim erbjuder vår sopmaskin Hako Scrubmaster 1200 RH rengöring med hög kvalitet. Maskinen är lämpad för snabb och effektiv dammfri sopning såväl inomhus i lager och produktionsanläggningar som utomhus i t.ex. garage m.m. Med hög backtagningsförmåga är maskinen kraftfull och klarar enkelt rengöring i t.ex. parkeringshus med ramper. Den stora huvudcylinderborsten kan bytas helt utan verktyg. Soplådan kan höjas upp till 1,52 meter för tömning.

Genomtänkt teknik för hög exibilitet

Sweepmaster 1200 RH är försedd med all utrustning och funktionella egenskaper som sin storebror Sweepmaster 1500 RH, men drivs manuellt med hjälp av enkla spakar. Finns för bensin, gasol och batterimodeller, där alla typer av inomhus och utomhussop- ning är möjlig. Driftstiden för batterimodellen är max 5 timmar och driftstiden för model- lerna med förbränningsmotorer är upp till 10 timmar. Detta möjliggör optimal användning av maskinen vilket innebär att lokalerna städas ännu mer effektivt med en Hako maskin.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.