Stor städvagn - Rekola motion M3 IMO

Rekola Motion M3 IMO städvagn med städmaskin har en nyckelroll i alla städprocesser och ger möjlighet att skapa en effektivare och bättre städning. Det bästa valet för stora städobjektet eller städområden upp till 2000 kvm. M3 IMO är framtagen med plats för en mindre städmaskin så som i-mop, Hako B5 eller Orbot Surf, vilket skapar en optimal städning med både manuell och maskinell metod. Du kan profilera vagnens dörrar med din egen logga och design.

010-252 91 00

  • M3 IMO Stor städvagn
Oavsett hur du städar är Rekola Motion M3 IMO städvagn med städmaskin en perfekt lösning för att hålla redskapen nära till hands, vart du än beger dig. Komplettera städvagnen med det innovativa Rekola Reflex moppsystemet och ta den manuella städningen till helt nya nivåer. Rekola Motion städvagnar är skapade med en finsk designfilosofi och byggd med kvalitativa komponenter i stål och hårdplast. Förutom att vara robusta, är vagnarna utformade med smarta och genomtänkta detaljer som ger en oslagbar användarvänlighet.

En stor städvagn med städmaskin?

Ta användarvänligheten till nya höjder och maximera städningen genom att integrera en mindre städmaskiner så som i-mop, Hako B5 eller Orbot Surf på din M3 IMO städvagn.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.