Rekola AddOn - Tillbehör till städvagn

Vi alla har olika behov och krav. Smarta tillbehör till städvagn hittar du i REKOLA ADDON där du kan anpassa din städvagn efter dina behov. AddOn-tillbehören finns som mjuka förvaringslådor, smarta redskapskrokar och flexibla redskapsbälten. Detta gör det enkelt för dig att anpassa, integrera och optimera din städvagns funktionalitet och förbättra städflödet. REKOLA ADDON bidrar till en effektiv och tidsbesparande städprocess, där personalen enkelt kommer åt alla städverktyg och förbrukningsvaror de behöver.

010-252 91 00

  • Rekola AddON
  • Rekola AddOn
  • Rekola AddOn
  • Rekola AddOn
  • Rekola AddOn
  • Rekola AddOn
  • Rekola AddOn

REKOLA ADDON tillbehör till städvagn är utvecklade i samarbete med städföretag och personal i syfte att förenkla arbetet och skapa lösningar som tidigare inte fanns. Resultaten av samarbetet är den unika mixen av hårda och mjuka material, samt nyskapande lösningar som REKOLA HOOKIT. Hookitet är därmed en multifunktionell krok som skapar ordning och tillgänglighet på städvagnen.

Ett annat resultat är unika Rekola AddOn EVA-produkter. EVA-plasten i denna produkt står emot de flesta kemikalier och är vattentät. Båda dessa fördelar används av Rekola för att ta tillvara på påsarnas olika syften. Med EVA-påsar kan du utöka vagnens kapacitet och använda för att enkel transport mellan vagnen och rengöringsplatsen utan spill. Dessutom kan du anpassa vagnen utan att kompromissa med vagnens och/eller rengöringsoperatörens prestanda.

Effektiv städning

Lägg till Rekola AddOn till din städvagn för en effektivare och mer tidsbesparande städprocess. Här hittar du allt du kan tänkas behöva för en lyckad städning. För mer information, tveka inte att höra av dig till oss.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.