Mellanstor städvagn - Rekola motion M2

Rekola Motion M2 mellanstor städvagn har en nyckelroll i alla städprocesser och ger möjlighet att skapa en effektivare och bättre städning. För större städobjekt eller städområden upp till 1000 kvm är Rekola Motion M2 det bästa valet. Rekola Motion M2 tar sig enkelt fram utan att ta plats och rymmer det viktigaste du kan behöva till din städning. Dörrarna till Rekola Motion M2 städvagn kan du profilera med din egen logga och design.

010-252 91 00

Oavsett hur du städar är Rekola Motion mellanstor städvagn en perfekt lösning för att hålla redskapen nära till hands, vart du än beger dig. Komplettera städvagnen med det innovativa Rekola Reflex moppsystemet och ta den manuella städningen till helt nya nivåer. Rekola Motion städvagnar är skapade med en finsk designfilosofi och byggd med kvalitativa komponenter i stål och hårdplast. Förutom att vara robusta, är vagnarna utformade med smarta och genomtänkta detaljer som ger en oslagbar användarvänlighet.

Anpassa mellanstor städvagn med AddOn

Alla har vi olika behov och krav, därför finns det smarta tillbehör som enkelt kan användas för att anpassa din städvagn precis som du vill ha den! kontakta oss för mer information.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.