Liten städvagn - Rekola Motion M1

Rekola Motion städvagn har en nyckelroll i alla städprocesser och ger möjlighet att skapa en effektivare och bättre städning. Rekola Motion M1 är det bästa valet för mindre städobjekt eller städområden. M1 tar sig fram utan att ta plats och rymmer det viktigaste samt är utrustad för att klara en hel dags städning på upp till 500 kvm.

010-252 91 00

  • M1 städvagn
Oavsett hur du städar är Rekola Motion städvagn en perfekt lösning för att hålla redskapen nära till hands, vart du än beger dig. Komplettera städvagen med det innovativa Rekola Reflex moppsystemet och ta den manuella städningen till helt nya nivåer. Rekola Motion städvagnar är skapade med en finsk designfilosofi och byggd med kvalitativa komponenter i stål och hårdplast. Förutom att vara robusta, är vagnarna utformade med smarta och genomtänkta detaljer som ger en oslagbar användarvänlighet.

Anpassa din städvagn med AddOn

Alla har vi olika behov och krav, därför finns det smarta tillbehör som enkelt kan användas för att anpassa din städvagn precis som du vill ha den! kontakta oss för mer information.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.