UltraH2O by Orbotech

Framtiden är kemikaliefri tack vare avjoniserat vatten. Med UltraH2O by OrboTech kan du nu rengöra helt utan kemikalier, dessutom städar du effektivare och når ett bättre städresultat än med traditionella rengöringsmedel. UltraH2O-filtret finns i två utföranden, Standard & Mini vilka installeras på plats och möjliggör egen produktion av kemikaliefritt rengöringsmedel.

060-12 91 00

Med UltraH2O by OrboTech kan du nu rengöra helt utan kemikalier, dessutom städar du effektivare och når ett bättre städresultat än med traditionella rengöringsmedel. UltraH2O lämnar inte kvar några restprodukter, vilket gör att ytorna inte behöver eftertorkas och återsmutsningen minskar drastiskt. Därför blir städningen enklare och effektivare. Hur fungerar det? UltraH2O-filtret kopplas till inkommande kallvatten, ut kommer ett avjoniserat vatten som filtrerats från dess naturliga salter och mineraler. Filtreringen sker direkt och vattnet söker, löser och absorberar smuts för att återställa sin normala balans.

Giftfritt med avjoniserat vatten

Slipp inandning & kontakt av irriterande & skadliga ämnen. Städning utan kemikalier ger en giftfri inomhusmiljö, både för de människor som utför arbetet som för de som vistas i lokalerna.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.