Tersano

Ett miljövänligt desinfektionsmedel helt fritt från kemikalier. Med Tersano tar du snabbt och effektivt kål på bakterierna på ett skonsamt sätt, oavsett vilken yta eller utmaning som väntar. Ett bättre alternativ med hänsyn till människor och miljö.

060-12 91 00

Ett miljövänligt desinfektionsmedel helt fritt från kemikalier. Med Tersano tar du snabbt och effektivt kål på bakterierna på ett skonsamt sätt, oavsett vilken yta eller utmaning som väntar. Ozonvattnet är väldigt enkelt att framställa. Ett filter kopplas in på inkommande vattenleding, filtreras och blandas i dispensern med små mängder ozon. Ut kommer en desinfektionsmedel redo att användas även där hygienkraven är som allra högst!

Skonsamt desinfektionsmedel

Äntligen kan du desinficera på ett skonsamt sätt, även där kraven på hygien är som högst. Toalett, sjukhus, förskolor, ingen utmaning är för tuff för Tersano.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.