iClean Mini Pro - Kemikaliefri desinficering

iClean Mini Pro är en kemikaliefri desinficering, ett mer miljövänlig alternativ med tekniken bakom Tersanos ozonvatten. Men nu i ett portabelt format som enkelt får plats i handen. Med smidiga iClean Mini Pro får du ett aktivt ozonvatten för desinfektion oavsett vart du befinner dig.

010-252 91 00

iClean Mini Pro förvandlar vanligt kranvatten till ett säkert och effektiv rengöringsmedel. Samtidigt fungerar iClean Mini Pro som en miljövänlig desinfektion med starkare verkan än klor. Utan de farliga lukterna, ångorna eller giftiga rester som man utsätts för vid användning av traditionella rengöringskemikalier.

Ozonvatten - Kemikaliefri desinficering

Med en knapptryckning skapar iClean Mini Pro´s diamantbelagda elektroder ozonvattnet omedelbart till en oxiderande lösning som är säker för människor - men tuff på smuts, bakterier och lukt.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.