HAKO SWEEPMASTER B500

Vår sopmaskin Sweepmaster B500 är en effektiv maskin med inbyggd laddare och underhållsfria batterier som standard. Maskinen används med fördel både inomhus, utomhus och är mycket effektiv på mattor.

060-12 91 00

Med vår sopmaskin Sweepmaster B500 är en sopsugmaskin för alla typer av hårda golv och mattor. Ytkapacitet på upp till 2.400 m2. Effektiv dammuppsugning tack vare en kraftfull dammsugare med ett stort filter. Den stora och fullt fyllbara rostfria soplådan har en kapacitet på 40 liter och är den största i sin klass. Enkelt handhavande och värdefulla extra funktioner gör maskinen användbar och effektiv i det dagliga arbetet.

Inbyggd laddare

Maskinen har en inbyggd laddare för att enkelt kunna ladda maskinen i ett vanligt vägguttag. De underhållsfria batterierna garanterar lång driftstid.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.