Sopmaskin Hako Sweepmaster 800

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 800 är en robust och driftsäker sopsugmaskin som effektivt fyller hela soplådan och ger en dammfri sopning. Passar perfekt för mindre och medelstora ytor, så väl ute som inne.

060-12 91 00

Vår sopmaskin Hako Sweepmaster 800 ger dammfri sopning av mindre och medelstora ytor. Borstarna sopar upp smutset till soplådan som fylls ovanifrån, vilket gör att soplådan kan fyllas helt innan den behöver tömmas. Soplådan töms enkelt i ett arbetsmoment. Den robusta stålramen gör Sweepmaster till en professionell sopsugmaskin som effektivt kan rengöra era ytor i många år framöver.

Det bekväma soplådesystemet

Handtaget baktill på maskinen säkner soplådan – för att enkelt kunna kasta i större skräp och för att smidigt kunna tömma dem. Soplådan på Sweepmaster B800 är uppdelad i två delar (2 x 30 l). Det betyder att vikten fördelas bättre och soplådan blir lättare att tömma.

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.