Nya B400 är den ultimata serien för större utmaningar

Låt oss presentera B400-serien, marknadens största men också mest flexibla skurmaskiner. Varje modell har sina unika finesser, med en ytkapacitet på hela 14 000 m2/h.

B400 R ger snabbt och effektivt perfekt rengjorda golv, även i smalare gångar. Uppför gången, tillbaka nerför gången – klart! Maskinen är extremt kompakt och möjliggör kompletta u-svängar i gångar så små som 230 cm. Med  en arbetsbredd på 155 cm är maskinen en riktig tidsbesparare när det gäller att skura och rengöra gångar på upp till 3 meter.

B400 RM visar sin kraft och styrka när det gäller att rengöra normala till medelstora mängder grov smuts. Torrsopfunktionen samlar upp större bitar av skräp som samlas i sopbehållare för att rensa borstarnas väg och möjliggöra grundlig våtskurning. När jobbet är klart kan smutsbehållaren tömmas för hand snabbt och enkelt.

B400 RH med högtömmande soplåda är det perfekta valet för miljöer där mycket grov smuts samlas upp regelbundet, till exempel i produktions- eller industrihallar. Med en stor volym på smutsbehållaren, ger denna dammsopande kombiskurmaskin tillräcklig kapacitet även för stora mängder naturligt smuts. Större skräp kan plockas upp för hand och kastas i behållaren manuellt genom den integrerade soplådan.

Våra kunders krav på hygien och arbetssäkerhet är lika varierande som deras individuella verksamhetsområden. Strukturella faktorer, som till exempel sluttande plan kan medföra ytterligare utmaningar. Alla våra modeller i B400 R-serien kan därför utrustas med ett brett utbud av olika tillbehör och verktyg som ger ökad effektivitet, flexibilitet och säkerhet.

Här kan du läsa mer om B400 R och som alltid, tveka inte att kontakta oss om det dyker upp några frågar eller funderingar!

Share this Post

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.