Robotskurmaskinen B75i är här!

Äntligen är den här! Låt oss presentera Hako Scrubmaster B75i, en innovativ robotskurmaskin som skapar full flexibilitet och kan köras både autonomt och manuellt.

Fullproppad av senaste teknologin är Scrubmaster B75i robotskurmaskinen som gör städningen snabbare, effektivare och mer ergonomisk än någonsin tidigare. Med avancerad AI, 3D-kamerasystem och certifierade LiDAR-sensorer kan B75i enkelt navigera fram även i de mest komplexa miljöer, samtidigt som den sömlöst anpassar sig till underlaget. 

För de stunder du vill ha full kontroll, kan B75i också användas manuellt. Dess ergonomiska design med det utdragbara handtaget gör användningen enkel och följsam, precis som när du kör en traditionell skurmaskin från Hako.

2-i-1 robot
Scrubmaster B75i kan köras både autonomt och manuellt och finns i två olika modeller, med rondell/borste eller cylindrisk borste utrustad med två extra sidoborstar.

Spara tid och energi
Överlåt det tunga och monotona arbetet till B75i medan du fokuserar på andra uppgifter, det hjälper dig att spara både tid, energi och pengar.

Sänkt vattenförbrukning
Scrubmaster B75i har ett optimerat vattenhanteringssystem som minimerar användningen av vatten och minskar din miljöpåverkan.

Användarvänlig design
B75i är en robotskurmaskin utvecklad för att vara enkel att använda, även för nybörjare. En 8-tums LCD-panel visar tydligt all relevant information som kan behövas på vägen.

Är du nyfiken på att läsa mer om B75i? Spana in produktsidan, och tveka inte att kontakta oss för att dyka ännu djupare eller boka en kostnadsfri demo på plats i era lokaler!

Share this Post

RobotskurmaskinRobotskurmaskinRobotskurmaskinRobotskurmaskin

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.