Gör plats för nya kombiskurmaskinen Hako B25

Nu höjer vi rengöringskvaliteten även på de minsta golvytor - gör plats för Hako B25, vårt senaste tillskott bland kombiskurmaskiner!

Ergonomisk utformning, smarta funktioner och genomtänkt design gör nytillskottet Hako Scrubmaster B25 till det självklara valet för daglig golvvård av små till medelstora ytor. Med B25 lyfter vi användarvänligheten till nya höjder och gör det möjligt att maskinstäda helt intill kanterna, samtidigt som du med det justerbara handtaget enkelt kommer åt under bord och andra trånga utrymmen. Låt oss presentera några av alla finesser och funktioner på Hako B25.

Ergonomisk städning
Handtaget kan justeras i både höjd- och sidled vilket skapar en smidig och lättmanövrerad hantering. När arbetet är avslutet sätter du enkelt maskinen i parkeringsläge och sparar på rondeller/borstar.

Innovativa funktioner
B25 är utrustad med elektronisk borstdemontering, kraftbesparande Powerflow-drivning, eco-läge för sänkt strömförbrukning och AquaControl för sänkt vattenförbrukning. Alla innovationer som sätter nya standarder.

Praktisk design
Med genomtänkt design erbjuder maskinen både stor öppning för påfyllnad av vatten via hink eller slang och stort lock för enkel rengöring av smutsvattentanken. Även skyddet för sugturbinen är direkt åtkomligt och lätt att rengöra

Smarta tillval
Maskinen erbjuder flera smarta tillval och kan bland annat utrustas Hako-AntiBac®, vår antibakteriella tankfunktion som uppfyller de högsta kraven på hygien, samtidigt som den minskar utvecklingen av obehagliga lukter.

Mer nyfiken på Hako Scrubmaster B25? Spana in produktsidan och tveka inte att kontakta oss, vi kommer mer än gärna ut på en kostnadsfri demo!

Share this Post

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.