Efter 38 år byter vi namn!

Sedan starten 1986 har Johans Städmaskiner levererat högkvalitativa städmaskiner och varit drivande i att utveckla produkter och koncept för professionell lokalvård i Norrland. Idag har städrobotar och kemikaliefria produktkoncept tagit mer plats och företaget vill vidga uppfattningen om vad de erbjuder genom att byta namn.

Johans Städmaskiner, en ledande leverantör av innovativa städprodukter, städrobotar och högkvalitativa städmaskiner meddelar stolt sitt officiella namnbyte till Johans Innovativa Städprodukter. Denna strategiska omprofilering speglar företagets utveckling och engagemang att leverera framtidens städprodukter till sina kunder i Gävleborg, Västernorrland, Jämtland och Västerbotten.

Ända sedan starten 1986 har ”Johans” varit i framkant när det gäller att revolutionera städbranschen med moderna teknologier, beprövad kvalitet och miljövänliga produkter. Beslutet att ändra företagets namn till Johans Innovativa Städprodukter överensstämmer med dess kärnvärden om innovation, hållbarhet och kundfokus.

 ”Vi har varit i branschen ett tag nu och mycket har hänt på produktfronten sedan jag och min bror startade. Med alla nya innovationer känns det verkligen hög tid att göra en justering på företagsnamnet och ta Johans in i framtiden. Vi har investerat miljontals kronor på denna omprofilering med namnbyte och ny logotyp och jag är riktigt stolt över resultatet!” säger Anders Johansson, medgrundare och VD Johans Innovativa Städprodukter (Tidigare Johans Städmaskiner).

 I och med namnbytet har företaget tagit fram en ny logotyp som matchar med det nya namnet och sätter en tvist på den ikoniska gröna ”swooshen” som har haft en stor igenkänningsfaktor under åren. Innovation är en ledstjärna och det speglas nu i den nya loggan.

Om Johans Innovativa Städprodukter ( Tidigare Johans Städmaskiner)

Johans Städmaskiner utrustar Norrland med framtidens städprodukter och är experter på kemikaliefri städning, städmaskiner och städrobotar för professionell användning. Med en stark lokal närvaro och egna serviceverkstäder levererar de städprodukter och service i världsklass. Bolaget har verksamhet i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall och Umeå. I Sundsvall ligger huvudkontor och lager. Johans Städmaskiner är systerbolag till OrboTech och är en del av den nordiska bolagsgruppen OrboTech Group.

 

Publicerat: 1 april 2024

Share this Post

Affärsutvecklare Jörgen HolmqvistAffärsutvecklare Jörgen Holmqvist

Anders Johansson, medgrundare och VD Johans Städmaskiner, Nu Johans Innovativa Städprodukter

Affärsutvecklare Jörgen Holmqvist

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.