Vårstäda med en städ- eller sopmaskin från Johans

Våren är verkligen på gång här uppe i norr och vad passar då bättre än att kavla upp ärmarna och vårstäda med en städ- eller sopmaskin från Johans Städmaskiner?

Nu är det hög tid att rusta upp omgivningarna efter en lång och kall vinter för att göra de rena, säkra och fina för människor att vistas i. Oavsett om du ska skura av en inomhusyta, sopa upp grus på en uteplats, polera ett tråkigt golv eller tvätta och ge nytt liv till en matta, så har vi garanterat städmaskinerna som gör vårstädningen både enklare och roligare.

Här nedan lyfter vi fram städmaskinerna som hjälper till att göra det där lilla extra. Både för er och era omgivningar. Har du svårt att hitta den rätta maskinen för just dig och dina behov, då hjälper vi såklart gärna till på vägen fram till det perfekta valet.

När valet är gjort levererar vi gärna din maskin personligen, samtidigt som vi ser till att du får alla verktyg du behöver för att skapa ett skinande rent städresultat på ett ergonomiskt och hållbart sätt. Om något skulle krångla med maskinen, eller om du stöter på en extra svår utmaning som du behöver hjälp med att lösa finns vi alltid bara ett samtal bort!

Vi finns här för er hela vägen, kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Share this Post

Kombiskurmaskiner

Skura och torka upp i ett svep, med en kombiskurmaskin som rengör golven på ett effektivt sätt.

Produkter

Sopmaskiner

Använd en sopmaskin både inne och ute, för att få en skräpfri och säker yta i ett enkelt svep.

Produkter

Singel- och polermaskiner

Smidiga skurmaskiner för trånga utrymmen och polermaskiner för skinande golvvård.

Produkter

Mattvättmaskiner

Blås liv i textilierna igen, med maskiner som aktivt både tvättar och torkar ytorna.

Produkter

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.