Välkommen Jörgen, vår nya affärsutvecklare

Säg hej till vår nya affärsutvecklare i Västernorrland och Jämtland, Jörgen Holmqvist!

Jörgen är vårt senast tillskott och han tar över spakarna efter Tomas Stavert, som lämnar Sundsvall för att hålla till vid vårt nyöppnade kontor i Umeå. Vi kan garantera att Jörgen fortsätter att hålla johansfanan högt och stå för en service i världsklass! Med utgångspunkt från huvudkontoret i Sundsvall kommer Jörgens distrikt att vara Västernorrland och Jämtland. Så, när ni träffar på honom där ute - ge ert varmaste välkomnande!

För att ta pulsen på Jörgen och lära känna honom lite bättre, passade vi på att ställa 4 snabba frågor.

Hej Jörgen!

Fantastiskt roligt att du börjat hos oss, kan du inte berätta lite kort om dig själv?

Tack, det känns verkligen fantastiskt att få bli en del av Johans-familjen. Jag är en glad och aktiv 45 åring som bor ute i Juniskär med min fru Emma och våra 2 barn Molly & Winston.

Om man slänger en blick i backspegeln, vad har du arbetat med tidigare?

Jag har arbetat med försäljning i stort sett hela min yrkessamma karriär och kommer nu senast från bilbranschen och varumärket Audi.

Du har ju varit här ett par veckor nu, hur känns det såhär långt?

Jag får nästan nypa mig själv i armen hur bra mottagande jag fått både från Johans och även från kunderna, så detta känns helt fantastiskt och jag ser verkligen fram emot framtiden.

Och sist men inte minst – våren är här och sommaren ligger runt hörnet, vad ser du fram emot mest såhär års?

Nu ser jag fram emot sol, värme & en härlig tid nere på Öland där familjen brukar spendera sommaren.


Låter otroligt härligt, tycker vi! Vill du prata med Jörgen eller någon annan av hans kollegor, spana då in vår kontaktsida.

Share this Post

Affärsutvecklare Jörgen Holmqvist

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.