Rekola Reflex mopp

En mopp skapad för att förenkla dom manuella städmetoderna. Nu kan du få ett bättre städresultat än förut, mer effektivt och med mindre utrustning och mindre belastning på kroppen. Rekola Reflex är alternativet till din traditionella mopp, när kraven på hygien, ekonomi och miljö är i fokus.

060-12 91 00

En mopp skapad för att förenkla dom manuella städmetoderna. Nu kan du få ett bättre städresultat än förut, mer effektivt och med mindre utrustning och mindre belastning på kroppen. Rekola Reflex är alternativet till din traditionella mopp, när kraven på hygien, ekonomi och miljö är i fokus. Med ett maximerat användande av dukarna, där varje centimeter brukas till städning, ökar effektiviteten och du städar mer, men med färre dukar, mindre vatten och mindre rengöringsmedel. Detta innebär förstås färre smutsiga dukar, betydligt lägre kostnader för städning, tvätt och hantering men också en väsentligt lägre förbrukning av energi och vatten. Bra för både miljön och plånboken. Det är också anledningen till att Rekola Reflex mopp är ett svanenmärkt städsystem.

7x effektivare mikrofiber

Unik design möjliggör användandet av en effektivare typ av mikrofiberduk, som är lättare och 7 gånger finare än vanlig mikrofiber. Finare fibrer, renare golv.

Liknande produkter

Vi finns här för dig

Ibland är det svårt att veta vad som passar behoven allra bäst. Vi finns därför alltid här som ett bollplank som lyssnar och kommer med förslag. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Läs mer

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.