Vi berättar mer om Umeåsatsningen

Johans Städmaskiner satsar ytterligare i Norrland och etablerar nu ett kontor i Umeå, Västerbotten.

Johans norrlandssatsning möjliggör att fler får ta del av kvalitativa och innovativa städmaskiner med en förträfflig service. Regionen Umeå och Västerbotten har alltid varit en intressant marknad. Umeå som stad innebär stora möjligheter att utveckla vår verksamhet och samtidigt ge leverantören Hako, med deras branschledande städmaskiner, en större närvaro i Västerbotten.

Städmaskiner och service i världsklass, toppat med en djup kunskap och erfarenhet kring städningen, ger oss möjlighet att tillsammans med Umeå utveckla städningen med nya spännande koncept. Med fokus på hållbarhet, städekonomi och att skapa en roligare städning, tar vi sikte på framtiden!

Vi tog pulsen på Anders Johansson, VD för Johans Städmaskiner och ställde några frågor om satsningen.

Vad kommer Johans kunna erbjuda västerbottningarna som de inte haft tidigare?

Vi kommer såklart att fortsätta att arbeta i Johans-anda med en nära och familjär känsla. Alla kunder spelar roll, stora som små. Vi har en gedigen samlad erfarenhet inom städbranschen sedan många år tillbaka. Tillsammans med Hako så har vi ett komplett sortiment av städmaskiner med allt från små maskiner passande för mindre lokaler, till stora maskiner passande för en mer industriell verksamhet. Just industrier är något vi kommer att fokusera extra mycket på, det kommer en del spännande produktnyheter som passar både små och stora industrier perfekt!

Vad skulle du säga Johans styrka? Varför bör man välja dig och Johans?

Vår styrka är lite som jag nämnde tidigare, den familjära känslan oavsett vem du är som hör av dig till oss. Vi värdesätter alla lika och vi brinner för vår sak. Personer och företag bör välja oss därför att vi sätter era behov i första rummet och ser alltid till att skräddarsy en lösning som passar just era behov. Snabb och korrekt service har alltid varit en styrka hos oss och vi kommer att fortsätta på den banan.

Vad är planerna framåt, räknar ni med att expandera Umeå-kontoret?

Våra planer är såklart att växa tillsammans med Umeå och Västerbotten och en stor lokal förankring är viktigt för oss. Det är så vi har lyckats på andra orter. Inom en mycket snar framtid vill vi kunna erbjuda västerbottningarna en egen servicetekniker, detta kommer att höja vår redan höga service nya nivåer!

Vill du prata med oss? Spana in kontaktsidan!

Share this Post

Städmaskiner Umeå

Anders Johansson, VD på Johans Städmaskiner.

Städmaskiner UmeåStädmaskiner Umeå

Johansgänget är redo att ta sig ann Västerbotten!

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.