Tomas berättar mer om Umeåsatsningen

Johans Städmaskiner satsar ytterligare i Norrland och etablerar nu ett kontor i Umeå. Ansvarig affärsutvecklare för regionen blir Tomas Stavert som flyttar från Sundsvall tillbaka hem till Umeå.

Johans norrlandssatsning är både av affärsmässiga och mer personliga skäl. Regionen Umeå och Västerbotten har alltid varit en intressant marknad. Umeå som stad innebär stora möjligheter att utveckla vår verksamhet och samtidigt ge leverantören Hako, med deras branschledande städmaskiner, en större närvaro i Västerbotten. Då Tomas som tidigare varit affärsutvecklare på Johans Städmaskiner i Västernorrland och Sundsvall vill flytta hem till Umeå med sin fru och två barn, öppnas en unik möjlighet att göra en ny spännande satsning.

Städmaskiner och service i världsklass, toppat med en djup kunskap och erfarenhet kring städningen, ger oss möjlighet att tillsammans med Umeå utveckla städningen med nya spännande koncept. Med fokus på hållbarhet, städekonomi och att skapa en roligare städning, tar vi sikte på framtiden!

Vi tog pulsen på Tomas mitt i flytten och bad honom berätta mer om företagets etablering, satsningen framåt och sig själv.

Vi har hört att du kommer flytta från Sundsvall till Umeå, berätta lite mer om dig själv och varför du flyttar?

För ett tag sedan bestämde jag och min familj oss för att flytta hem till Umeå och Tavelsjö igen då större delen av vår familj och våra vänner bor där uppe. Det föll sig ganska naturligt att jag då fortsätter att satsa tillsammans med Johans Städmaskiner i Umeå och Västerbotten. Jag är 37 år gammal och bor med min fru Sara och mina 2 barn Emilia 4 år och Alexander 6 år.

Vad kommer du och Johans kunna erbjuda västerbottningarna som de inte haft tidigare?

Vi kommer såklart att fortsätta att arbeta i Johans-anda med en nära och familjär känsla. Alla kunder spelar roll, stora som små. Vi har en gedigen samlad erfarenhet inom städbranschen sedan många år tillbaka. Tillsammans med Hako så har vi ett komplett sortiment av städmaskiner med allt från små maskiner passande för mindre lokaler, till stora maskiner passande för en mer industriell verksamhet. Just industrier är något vi kommer att fokusera extra mycket på, det kommer en del spännande produktnyheter som passar både små och stora industrier perfekt!

Vad skulle du säga Johans styrka? Varför bör man välja dig och Johans?

Vår styrka är lite som jag nämnde tidigare, den familjära känslan oavsett vem du är som hör av dig till oss. Vi värdesätter alla lika och vi brinner för vår sak. Personer och företag bör välja oss därför att vi sätter era behov i första rummet och ser alltid till att skräddarsy en lösning som passar just era behov. Snabb och korrekt service har alltid varit en styrka hos oss och vi kommer att fortsätta på den banan.

Vad är planerna framåt, räknar ni med att expandera Umeå-kontoret?

Våra planer är såklart att växa tillsammans med Umeå och Västerbotten och en stor lokal förankring är viktigt för oss. Det är så vi har lyckats på andra orter. Inom en mycket snar framtid vill vi kunna erbjuda västerbottningarna en egen servicetekniker, detta kommer att höja vår redan höga service nya nivåer!

Vill du prata med Tomas eller någon annan av hans kollegor, kika då in på kontaktsidan!

Share this Post

Städmaskiner Umeå

Tomas Stavart, affärsutvecklare på Johans Städmaskiner.

Städmaskiner UmeåStädmaskiner Umeå

Johansgänget är redo att ta sig ann Västerbotten!

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.