Nya Hako Scrubmaster B175 R är här

Scrubmaster B175 R med omarbetad design och tekniska detaljer som tar Hakoupplevelsen till en ny nivå, nu hos Johans Städmaskiner!

Hakos senaste satsning Scrubmaster B175 R är framtagen för att möta kraven i den moderna städningen. Den stora 4,3-tums touchskärmen informerar föraren om såväl batteristatus som vattennivå i tankarna och att välja funktioner har aldrig tidigare varit så enkelt. Använder du en smartphone som hjälpmedel i det dagliga arbetet, kan du smidigt ladda den direkt på maskinen via det lättillgängliga usb-uttaget.

Den åkbara kombiskurmaskinen är lika effektiv på plan mark som i lutningar, något som är unikt i klassen. Med tre olika arbetsbredder, cylinder- eller planborstar, hög ytprestanda och många genomtänkta funktioner underlättar du ditt arbete och tar effektiviteten till en ny nivå.

För att läsa mer om Scrubmaster B175 R kan du klicka här. Är du intresserad och vill veta mer, eller kanske boka in en demo med en av våra säljare? Tveka inte att ta kontakt!

Share this Post

Hako Scrubmaster B175 R
Hako Scrubmaster B175 R
Hako Scrubmaster B175 R
Hako Scrubmaster B175 R

Tillsammans gör vi skillnad!

Vi finns alltid bara ett samtal bort och svarar mer än gärna på dina frågor eller funderingar. Ta kontakt genom formuläret på sidan här, eller ring om det är akut.